Naar inhoud
Gemeente Mol

Foodtrucks gezocht voor graffitifestival Tunnelvisie op 18 en 19 april

donderdag 5 maart 2020

Ben jij de trotse bezitter van een foodtruck? Wil je graag een plaatsje in de Foodcorner van ons graffitifestival Tunnelvisie op zaterdag 18 en zondag 19 april? Schrijf je voor 13 maart in via www.gemeentemol.be/foodtrucktunnelvisie of jan@tydeeh.be. Om in de foodcorner te staan, vragen we geen financiële bijdrage. Wel moet elke foodtruck 20 maaltijden per dag voorzien voor onze deelnemende artiesten.

Op zaterdag 18 en zondag 19 april vindt het graffitifestival Tunnelvisie plaats in de fietstunnels onder de Zuiderring. Een zestigtal artiesten tekenen zich alvast present.

Inschrijven

Om alle bezoekers een lekker hapje of drankje aan te bieden, zoeken we nog een aantal foodtrucks. Alle info en voorwaarden om deel te nemen vind je op www.gemeentemol.be/foodtrucktunnelvisie. Een jury maakt op basis van de attractiviteit van je foodtruck of –stand en de variatie van het aanbod, een selectie van ongeveer zeven deelnemers bekend op 18 maart. Als standhouder ben je de volledige duur van het event open, zaterdag van 11 tot 20 uur en zondag van 11 tot 17 uur. Interesse? Schrijf je dan voor 13 maart in via www.gemeentemol.be/foodtrucktunnelvisie of jan@tydeeh.be.

Tunnelvisie is een organisatie van de dienst jeugd en sport, M.art (artistiek project van jeugdhuis Tydeeh) en het Agentschap Wegen & Verkeer district Geel.

Meer info: jeugdhuis Tydeeh, 014 32 12 83, jan@tydeeh.be