Naar inhoud
Gemeente Mol

Deelnemers gezocht voor Urban Lifestyle Market op graffitifestival Tunnelvisie

donderdag 5 maart 2020

Baat je graag een stand uit op ons graffitifestival Tunnelvisie op zaterdag 18 en zondag 19 april? We zoeken ongeveer vijftien enthousiaste custom artists, verkopers van streetwear, vinyl, skateboards, tattooshops,… Iedereen die binnen de stijl past van ons festival is welkom. Schrijf je in voor de Urban Lifestyle Market voor 13 maart via www.gemeentemol.be/markettunnelvisie of jan@tydeeh.be.

Op zaterdag 18 en zondag 19 april vindt het graffitifestival Tunnelvisie plaats in de fietstunnels onder de Zuiderring. Een zestigtal artiesten tekenen zich alvast present.

Inschrijven

Om ons festival te ‘pimpen’ zoeken we nog enthousiaste deelnemers voor onze Urban Lifestyle Market. Alle info en voorwaarden om deel te nemen vind je op www.gemeentemol.be/markettunnelvisie. Als standhouder ben je de volledige duur van het event open, zaterdag van 11 tot 19 uur en zondag van 11 tot 17 uur. Interesse? Schrijf je dan voor 13 maart in via www.gemeentemol.be/markettunnelvisie.

Tunnelvisie is een organisatie van de dienst jeugd en sport, M.art (artistiek project van jeugdhuis Tydeeh) en het Agentschap Wegen & Verkeer district Geel.

Meer info: jeugdhuis Tydeeh, 014 32 12 83, jan@tydeeh.be