Naar inhoud
Gemeente Mol

Nieuw wegdek voor Reuselseweg: werken starten op 16 maart

donderdag 5 maart 2020

Op maandag 16 maart start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met het aanbrengen van een volledig nieuw wegdek op de Reuselseweg. Het volledige wegdek tussen het kruispunt met Postel en de Nederlandse grens wordt vervangen. Daarnaast gebeuren ook er plaatselijke herstellingswerken aan de fundering, om te vermijden dat het nieuwe wegdek na enkele jaren opnieuw verzakt. De werken nemen een drietal weken in beslag, afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werken blijven de fietspaden langs de Reuselseweg op elk moment bruikbaar.

Het gemeentebestuur laat deze werken bewust samenvallen met de werkzaamheden aan Nederlandse kant. Op die manier moet de actuele grote omleiding via Eersel niet op een later tijdstip opnieuw ingevoerd worden.

Postelsche Hofstee

De werken betekenen wel een moeizame bereikbaarheid van horecazaak de Postelsche Hofstee. Deze horecazaak is open op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De aannemer levert alle mogelijke inspanningen om plaatselijk verkeer vanuit Postel tijdens het weekend langs de werfzone door te laten richting deze zaak.

Toegangswegen hulpdiensten E34

Beide toegangswegen voor de hulpdiensten richting de parking van de autostrade E34 zijn tijdens de werken fysiek afgesloten. De hulpdiensten zijn hiervan op de hoogte.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be