Hoe wil jij in de toekomst wonen? Vul de online test in via thuisindetoekomst.be

donderdag 27 februari 2020

Hoe we wonen verandert razendsnel. Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk. Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met het gemeentebestuur ‘Thuis in de Toekomst’. Via deze online woontest geef jij informatie over hoe je graag wil wonen. Nieuwsgierig? Vul de online test in via www.thuisindetoekomst.be

Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Thuis in de toekomst laat je stilstaan bij hoe je wil wonen: vandaag en in de toekomst. Wat vind je belangrijk en wat niet? Met de resultaten kunnen inwoners en bestuur samen plannen maken voor de toekomst. Bovendien krijg je al een kleine inkijk in het wonen van morgen.

Doe de test en ontdek jouw woonwensen!