Naar inhoud
Gemeente Mol

’t Mols Kadoke: gloednieuwe cadeaubon vanaf nu 24 uur op 24 te koop

maandag 2 maart 2020

’t Mols Kadoke is vanaf nu verkrijgbaar! Met de nieuwe gemeentelijke cadeaubon kan je bij 120 handelaars terecht. Kopen doe je aan de balies in ’t Getouw, welzijnssite Ten Hove, de dienst toerisme én … online! Via de webshop koop je de bon 24 uur op 24 aan, print je hem af of geef je hem ‘digitaal’ cadeau. Een cadeaubonautomaat is vanaf midden maart opnieuw beschikbaar in de Statiestraat. Alle info vind je op www.gemeentemol.be/molskadoke.

De gemeentelijke cadeaubon groeide de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde. De talrijke deelnemende handelaars maken van deze cadeaubon het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom, een leuk bedankje voor leerkrachten, het ideale verjaardagscadeau, een gewaardeerd relatiegeschenk,… Kortom, elke gelegenheid is goed om een cadeaubon te kopen en weg te schenken. De gelukkige ontvanger kan de bon naar eigen wens besteden in één van de vele deelnemende winkels of horecazaken in onze gemeente.

Nieuw cadeaubonsysteem
Op 2 maart starten we met de verkoop van ’t Mols Kadoke. Met ’t Mols Kadoke kiezen we niet alleen voor een nieuwe naam. We vernieuwen ook het volledige systeem achter de cadeaubons. Zo kiezen we opnieuw voor een aantrekkelijke papieren cadeaubon met een geprinte vervaldatum. De ontwaarding door de handelaar gebeurt op basis van een geprinte cijfercode, barcode en/of QR-code. De waardes waaruit je kiest, blijven 10, 15 en 50 euro. Met deze bedragen kan je vrijwel alle combinaties maken.

Uiteindelijk zal ’t Mols Kadoke op vier manieren verkrijgbaar zijn:

  Fysiek aan de balies van ’t Getouw, Ten Hove en de dienst toerisme

Samen met de cadeaubon krijg je gratis een mooie enveloppe om de cadeaubons aantrekkelijk te verpakken.

  Online via www.gemeentemol.be/molskadoke 

Je kan de cadeaubons 7 dagen op 7, 24 uur op 24 online aankopen. Je print zelf de bons af of bezorgt deze digitaal aan de ontvanger.

  Aan de nieuwe cadeaubonautomaat in de Statiestraat (doorgang Santo Tomasplein) 

De automaat is 7 dagen op 7, 24 uur op 24 beschikbaar. Hij verdeelt geen enveloppen.

We verwachten de installatie en ingebruikname van de nieuwe cadeaubonautomaat in de tweede helft van maart.

  Voor grotere bestellingen (bijvoorbeeld door bedrijven voor hun relaties of medewerkers) blijven we werken met een elektronisch bestelformulier. De cadeaubonpakketten kunnen dan op het afgesproken moment afgehaald worden. Je betaalt je bestelling ter plaatse of achteraf via factuur.

Deelnemende handelaars herken je aan de nieuwe stickers in de etalages. Je vindt de volledige lijst ook op www.gemeentemol.be/molskadoke.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be