Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2019-2020

woensdag 26 februari 2020

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen voor het schooljaar 2019 - 2020, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2020). Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en curriculum vitae door te mailen naar vacature@gemeentemol.be.

Je houdt middagtoezicht bij kinderen van de kleuterschool en de lagere school, in de refter en op de speelplaats. We bieden je een deeltijds contract (maximum vier uur per week) voor bepaalde duur. Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een kort gesprek in het administratief centrum ’t Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Je kan solliciteren door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar vacature@gemeentemol.be of tegen ontvangstbewijs af te geven aan de balie van de afdeling personeel in ’t Getouw (2de verdieping). Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be