Jobstudenten gezocht voor begeleiden Grabbelpas in paas- en zomervakantie

vrijdag 7 februari 2020

Het gemeentebestuur zoekt voor de jeugddienst voltijdse jobstudenten om grabbelpasactiviteiten te begeleiden in de paas- en zomervakantie. Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten jeugddienst, sollicitatieformulier’. Verstuur dit ten laatste op 25 februari 2020.

Elk jaar organiseert de jeugddienst in de paas- en zomervakantie een boeiend vrijetijdsprogramma voor kinderen en jongeren onder de naam Grabbelpas. Om de activiteiten te begeleiden, zoeken we twee voltijdse jobstudenten voor de paasvakantie, vier jobstudenten voor juli en drie voor augustus.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt om een activiteit te begeleiden. Werkervaring met kinderen en jongeren is een voordeel.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten jeugddienst, sollicitatieformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 25 februari 2020. Als we meer dan 25 geldige kandidaturen ontvangen, kan er een cv-screening gebeuren op basis van het sollicitatieformulier. We beoordelen hierbij volgende criteria: motivatie, ervaring in het werken met kinderen en jongeren, relevante opleiding en een rijbewijs B hebben. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 7 maart 2020.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be