Naar inhoud
Gemeente Mol

Graffitikunstenaars gezocht voor graffitifestival Tunnelvisie op 18 en 19 april

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 6 februari 2020

Wil jij als één van de 100 graffitikunstenaars je skills tonen in de fietstunnel onder de Zuiderring? Op zaterdag 18 en zondag 19 april vindt er het graffitifestival ‘Tunnelvisie’ plaats. Grijp je kans en schrijf in via www.gemeentemol.be/tunnelvisie.

Je krijgt als graffitikunstenaar een uniek canvas om je uit te leven. We voorzien per kunstenaar een stuk muur van ongeveer 18 m² en de nodige spuitbussen. First come, first serve dus wees er op tijd bij. Kom je graag met je crew? Dat kan! Meld dit even bij je inschrijving en we voorzien een groter stuk muur. Heb je nog speciaal materiaal nodig? Geen nood! Dit kan je kopen aan het standje van de graffitiwinkel. Je moet niet werken volgens een vast thema en bent dus vrij om te doen wat je wil. Natuurlijk mag je werk niet aanstootgevend zijn. Is dit wel het geval, dan betaal jij de kosten voor het verwijderen of aanpassen van de muur.

Kost en inwoon

Wij zorgen voor lunch en bonnetjes om ’s avonds iets lekkers te eten aan de foodtrucks. Vul op het inschrijvingsformulier zeker in of je bepaalde allergieën hebt en of je vegetarisch of veganistisch eet. Drinkwater is het hele weekend beschikbaar en je krijgt ook een aantal drankbonnetjes per dag.

Wil je na een lange creatieve dag niet naar huis rijden? Chiro Sprankel (Martelarenstraat 157) stelt zaterdagavond haar lokalen ter beschikking. Neem wel je eigen slaapgerief mee zoals een matras, matje, slaapzak, … Wij zorgen voor het ontbijt.

Inschrijven

Volledig overtuigd? Schrijf je dan in via www.gemeentemol.be/tunnelvisie.

Tunnelvisie is een organisatie van de jeugddienst, M.art (artistiek project van jeugdhuis Tydeeh) en het Agentschap Wegen & Verkeer district Geel.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, tunnelvisie@gemeentemol.be