Gemeentebestuur zoekt weekendwerkers (keuken/was) woonzorgcentrum Ten Hove

maandag 3 februari 2020

Het gemeentebestuur zoekt weekendwerkers in de keuken/het wasbeheer van woonzorgcentrum Ten Hove. Solliciteren kan tot en met 7 maart 2020. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of via mail naar vacature@gemeentemol.be.

Keuken: Je staat mee in voor de vlotte werking van de keuken, met voornamelijk taken in de afwas. We roosteren je in op zaterdag van 12 tot 16 uur. Je werkt gemiddeld één zaterdag op drie.

Wasbeheer: Je staat mee in voor het wassen, drogen, strijken en herstellen van de kledij van onze bewoners en personeel. We roosteren je in op zaterdag van 8 tot 12 uur. Je werkt gemiddeld één zaterdag op drie.

Voorwaarde: Je bent minstens 18 jaar oud

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 7 maart 2020. Dit doe je bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of bezorg ons je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae. Bezorg dit op volgende manier:

• via mail aan vacature@gemeentemol.be of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

De gesprekken vinden plaats op zaterdagvoormiddag 14 maart 2020.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be