Gemeentebestuur zoekt meewerkend ploegbaas loodgieter

vrijdag 31 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch hoofdassistent loodgieter in statutair dienstverband, niveau D, salarisschaal D4-D5. Solliciteren kan tot en met 21 februari 2020. Stuur je kandidatuur bij voorkeur door via het online sollicitatieformulier of via mail naar vacature@gemeentemol.be.

Als technisch hoofdassistent mag je het takenpakket gerust heel breed zien. Je plant en organiseert de dagelijkse werking van jouw ploeg die sanitair-, HVAC-, lood- en zinkwerken uitvoert. Je stuurt aan, coacht en ondersteunt deze ploeg. Je bent bovendien meewerkend ploegbaas.

Zeg je enthousiast ‘JA!’ als je plannen en organiseren hoort? Ben je niet snel uit je lood geslagen bij het aansturen van een ploeg? Beschik jij over de nodige ervaring EN technische kennis? Dan zoeken wij jou!

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B en in het bezit zijn van een rijbewijs BE of het rijbewijs BE te behalen binnen een periode van één jaar volgend op de datum van indiensttreding
  • Minstens twee jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van je curriculum vitae. Onder relevante beroepservaring wordt het volgende verstaan:
  • Het aansturen en coachen van een ploeg (ploegbaas)
  • Het plannen en organiseren van werkzaamheden van een ploeg
  • Ervaring in sanitair-, HVAC-, lood- en zinkwerken

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 21 februari 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Of bezorg ons je sollicitatiebrief, je curriculum vitae EN een kopie van jouw rijbewijs. Dit doe je op volgende manier:

• via mail aan vacature@gemeentemol.be of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be