Naar inhoud
Gemeente Mol

EK2020 van Rode Duivels op groot scherm in de Corbiestraat

3001 Affiche Duivels EK in #MooiMol
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 30 januari 2020

Staan zaterdag 13 juni, donderdag 18 juni en maandag 22 juni al met rood in jouw agenda aangestipt? Die dagen ben je in de Corbiestraat van harte welkom om te supporteren voor de eerste drie wedstrijden van de Rode Duivels op het EK2020. Het gemeentebestuur en de Corbiekroegen slaan de handen in elkaar om alle EK-wedstrijden van de Rode Duivels uit te zenden op groot scherm.

 

Het is de eerste keer dat je in onze gemeente op een publiek plein de voetbalwedstrijden kan volgen. Dus: save the dates! Onder de slagzin ‘Duivels EK in #MooiMol’ willen we alle inwoners de kans geven om samen de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm te beleven. De inkom is volledig gratis. Het gemeentebestuur zorgt voor een groot scherm van 20m² en een kwalitatieve geluidsinstallatie voor enkele duizenden supporters. De Corbiekroegen leiden op de dag zelf het event in goede banen en zorgen voor de nodige catering.

Tot in de finale

Hopelijk blijft het niet bij de eerste drie wedstrijden tegen Rusland (zaterdag 13 juni, 21 uur), Denemarken (donderdag 18 juni, 18 uur) en Finland (maandag 22 juni, 21 uur). Ook de wedstrijden van de Rode Duivels tot en met de finale brengen we op groot scherm.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be