Naar inhoud
Gemeente Mol

Er hangt liefde in #MooiMol: heel de maand februari in teken van valentijn

maandag 3 februari 2020

Tijdens de valentijnsmaand februari zindert het in onze gemeente van de romantiek: valentijnswandelingen, aangepaste verlichting in het Centrum, beschilderde etalages, romantische gedichten langs de Nete, aangepaste menu’s bij onze horecazaken, … we maken ons klaar voor een maand waarin we mekaar een beetje extra liefde tonen. Of je nu jezelf graag ziet, je partner, je huisdier of je auto, valentijn is er voor iedereen.

Je zal er niet kunnen naast kijken: de liefde zegeviert tijdens de maand februari!

Valentijnswandeling ‘Kraak de liefdescode’

Hoe verliefd zijn jullie? In februari test je dit op een leuke en romantische manier met ‘Kraak de Liefdescode’. Een prachtige wandeling doorheen #MooiMol om te genieten van de omgeving en vooral van elkaars gezelschap.

Singleswandeling

Je hebt geen partner nodig om valentijn te vieren, laat dat duidelijk zijn! Speciaal voor de singles organiseert de dienst toerisme op vrijdag 14 februari een warme, winterse Singleswandeling doorheen het Centrum met leuke en lekkere stops onderweg.

Valentijnsverlichting

Naar ondertussen jaarlijkse gewoonte, versieren we ook dit jaar het Centrum met de prachtige lichtgevende hartjes. De tientallen hartjes zorgen ervoor dat de winkelstraten warm rood kleuren.

Liefde tot in de etalages

Een creatieve dame ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. 30 etalages een liefdevolle tekst of tekening. Zoete pralines, een schitterend juweeltje, een mooi kaartje, een lekker likeurtje, … Met meer 100 winkels en horecazaken heb je keuze te over om jouw valentijn (of jezelf) met een lief cadeautje te verwennen.

Zie jij welke etalage bij welke winkel in het Centrum hoort? Doe de fotozoektocht, vul de juiste oplossing in op www.visitmol.be/valentijnsetalages en maak kans op een cadeaubon van 50 euro!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be