Werken Pidpa Konijnenstraat en Hemelrijkstraat-Slachthuisstraat niet klaar

vrijdag 24 januari 2020

Op vrijdagochtend 24 januari startte Pidpa met herstellingswerken aan ondergrondse waterleidingen in Heidehuizen. Er werden op verschillende plaatsen breuken vastgesteld. Voor deze dringende herstellingswerken zijn momenteel de Konijnenstraat en een gedeelte van de Hemelrijkstraat – van de Slachthuisstraat tot aan de Konijnenstraat – afgesloten. Het kruispunt Hemelrijkstraat-Slachthuisstraat gaat open voor het weekend en ook de Konijnenstraat zal terug bereikbaar zijn. De Hemelrijkstraat – van de Slachthuisstraat tot aan de Konijnenstraat – blijft afgesloten. Pidpa gaat hier vanaf maandag 27 januari aan de slag met een externe aannemer. We hopen dat de hinder beperkt blijft en excuseren ons voor het ongemak.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be