KWB Mol-Rauw schenkt 10.000 euro aan Open huis Alegria Mol

vrijdag 24 januari 2020

Op zondag 19 januari schonk KWB Mol-Rauw maar liefst 10.000 euro aan het Open huis voor mensen met kanker en hun familie ‘Alegria Mol’. Om de twee jaar organiseert de KWB Mol-Rauw drie activiteiten voor de Warmste Week en schenkt de opbrengst aan een goed doel in onze gemeente. Dit keer kozen ze voor Alegria Mol.

Alegria Mol is een Open huis tegenover het Heilig Hartziekenhuis (Gasthuisstraat 14) dat zorgt voor een luisterend oor, maar ook voor kracht om met kanker om te gaan. Mensen met kanker en hun naasten kunnen er terecht voor lotgenotencontacten, individuele begeleiding, verwensessies, workshops, lezingen, ontspannende wandel- en fietstochten,… De volledige werking steunt op de inzet van vrijwilligers.

Dankbaar voor solidariteit

Alle vrijwilligers, de coördinator en de Raad van Bestuur van Alegria bedankt het volledige KWB Mol-Rauw team en alle deelnemers voor deze mooie gift. Het geld wordt goed besteed, allemaal ten voordele van de bezoekers van het Open huis Alegria Mol.

Samenwerking

Het Open huis Alegria Mol werkt samen met het Heilig Hartziekenhuis, Kom op tegen Kanker, LotinCo en het gemeentebestuur.

Meer info: vzw Alegria, 0498 77 26 47, info@alegriavzw.be, www.alegriavzw.be