Tapklap voor gezellige tieners elke laatste vrijdag van de maand in Tydeeh

maandag 27 januari 2020

Ben jij een tiener en zoek je een plek om te hangen met je vrienden? Dan is Tapklap dé place to be. Elke laatste vrijdag van de maand ben je welkom in jeugdhuis Tydeeh om gewoon gezellig samen te zijn en ideeën uit te wisselen. Klinkt dit interessant? Kom langs op de eerste Tapklap op 31 januari vanaf 19 tot 22 uur in jeugdhuis Tydeeh!

Tapklap is een nieuw project voor tieners om hen een plek te geven en lekker te chillen met vrienden. Daarnaast geeft het ons de kans om te polsen naar hun noden en wensen waarmee we als jeugddienst en jeugdhuis kunnen helpen.

Chillen en brainstormen
Om het voor iedereen plezant te maken, is Tapklap geen doorsnee overlegorgaan. Gezellig samen zijn blijft de hoofdactiviteit van de avond, een ontspannen sfeertje kan niet ontbreken! Tijdens verschillende caféspelen en bij leuke babbeltjes met elkaar komen de ideeën vanzelf wel naar boven.

Een extra inspraakmoment
Momenteel werken we al met twee inspraakmomenten voor de jongeren uit onze gemeente. De jongerenkern is er voor de jongeren van het jeugdhuis en de jeugdraad trekt vooral jongeren aan vanaf 18 jaar die verbonden zijn aan een jeugdbeweging of – organisatie. Tapklap is er om ook de jongeren die daar buiten vallen, aan te spreken zodat we beter op de hoogte te zijn van wat er leeft bij onze jeugd.

31 januari: eerste Tapklap!
Op vrijdag 31 januari ben je vanaf 19 uur van harte welkom in jeugdhuis Tydeeh voor de eerste Tapklap. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en plezier. De jeugddienst en jeugdhuis Tydeeh staan al te popelen om jullie te ontvangen!

Meer info:
jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be