Gemeentebestuur zoekt deeltijds zorgkundige voor contract bepaalde duur

zaterdag 18 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (50 of 75%) zorgkundige (C1-C2). Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoners. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Af en toe kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

Interesse?

Bezorg ons zo snel mogelijk je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van je diploma
  • een kopie van je visum als zorgkundige

Vermeld hierbij duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve je mail niet groter dan 10 Mb te maken.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be