Nieuw infomagazine in de bus: 30 inwoners loodsen je door het meerjarenplan

vrijdag 10 januari 2020

Heb jij het goedgekeurde meerjarenplan 2020-2025 al doorworsteld? Geen zorgen, 30 inwoners deden het voor jou. Op vrijdag 10 januari valt het splinternieuwe infomagazine in de brievenbussen van onze inwoners. Aan de hand van foto’s, quotes en korte filmpjes loodsen we de lezer op een luchtige manier doorheen de speerpunten van ons meerjarenplan.

Wie het infomagazine openslaat, komt terecht in een fotomagazine waarin inwoners hun mening geven over onderdelen uit het meerjarenplan. Het infomagazine geeft deze mening weer in beknopte quotes. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Scan dan de QR-code en bekijk een filmpje waarin deze inwoners – elk vanuit hun eigen expertise – hun mening geven.

Geen lijvig document, wel luchtige meningen
In december gaf de gemeenteraad groen licht voor het meerjarenplan 2020-2025. Dit meerjarenplan legt de strategische beleidslijnen voor de komende zes jaar vast. Als gemeentebestuur vinden we het belangrijk om onze inwoners degelijk te informeren over onze plannen. We zijn ons ervan bewust dat niet elke inwoner zich door dit lijvige document zal worstelen. Daarom vroegen we 30 inwoners om een deeltje van het meerjarenplan te lezen en hierover hun mening te geven vanuit hun expertise of ervaring. Op die manier hopen we onze speerpunten breed bekend te maken.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 68, communicatie@gemeentemol.be