Gemeentebestuur legt wervingsreserve technisch assistent logistiek en wegen aan

vrijdag 10 januari 2020

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van drie maanden voor de functie van technisch assistent logistiek en wegen, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, voor mogelijke toekomstige vacatures in contractueel dienstverband voor bepaalde en onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 januari 2020 via het online sollicitatieformulier.

Als technisch assistent logistiek en wegen voer je taken uit binnen de logistieke ploeg als ondersteuning voor andere diensten of burgers. Je kan ook ingeschakeld worden binnen de stoepenploeg waar je meewerkt aan onderhouds- en herstellingswerken binnen het gemeentelijk patrimonium en openbaar domein.

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 26 januari 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

• per mail naar vacature@gemeentemol.be of
  • via post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, t.a.v. de afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Voeg zeker ook een kopie van je rijbewijs toe aan je sollicitatie.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Als je in aanmerking komt, word je op 7 februari 2020 uitgenodigd voor de selectieproeven. Je kan hier de volledige functiebeschrijving raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be