Academie voor Muziek en Woord zoekt dringend leerkracht Muziekinitiatie

woensdag 8 januari 2020

De Academie voor Muziek een Woord zoekt een leerkracht Muziekinitiatie met onmiddellijke ingang (tot einde schooljaar). Het gaat om een opdracht van 2 uur, verdeeld over twee scholen. Interesse? Stuur dan uiterlijk op 20 januari 2020 je kandidatuur naar directeur Academie voor Muziek en Woord, Herbert Janssens, herbert.janssens@gemeentemol.be en registreer je op de databank mol.sgpool.be.

De opdracht van 2 uur is verdeeld en uit te voeren als volgt:

• 1/22 Muziekinitiatie in de gemeentelijke basisschool De Twinkeling, Balen-Hulsen op dinsdag van 16 tot 17 uur
  • 1/22 Muziekinitiatie in de vrije basisschool Klavertje 4, Balen-Olmen op donderdag van 15.30 tot 16.30 uur

Voorwaarden

Kandidaten moeten minstens in het bezit zijn van een diploma hoger onderwijs van het korte type/bachelor.

Solliciteren

Stuur je kandidatuur samen met je curriculum vitae uiterlijk op 20 januari 2020 naar directeur Academie voor Muziek en Woord, Herbert Janssens, herbert.janssens@gemeentemol.be en registreer je op de databank mol.sgpool.be.

Meer info: afdeling onderwijs, 014 33 15 93, marijke.daens@gemeentemol.be