Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

dinsdag 7 januari 2020

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat! Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse poetsmedewerkers, niveau D voor toekomstige vacatures voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul dan ten laatste op 19 januari 2020 het online sollicitatieformulier in.

Als poetsmedewerker zorg je ervoor dat onze medewerkers en bezoekers in een propere en aangename omgeving kunnen vertoeven. Je staat in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen (o.a. administratief en cultuurcentrum ‘t Getouw, lokaal dienstencentrum, Sociaal Huis, buitenschoolse kinderopvang, scholen,…). Je komt terecht in een enthousiast poetsteam. Het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken. Daarnaast kan je ook goed zelfstandig werken en je eigen taken correct afwerken. Je hebt oog voor netheid en hygiëne. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je flexibel ingesteld en werk je graag op verschillende locaties.

Doordat wij regelmatig op zoek zijn naar poetsmedewerkers voor tijdelijke contracten, leggen wij een wervingsreserve aan voor deze functie.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Vaste werkuren (afhankelijk van de locatie, van 6 tot 9.48 uur of van 8 tot 11.48 uur)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Geen diplomavoorwaarden

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Als we meer dan twaalf geldige kandidaturen ontvangen, kan er een cv-screening gebeuren op basis van het sollicitatieformulier. Volgende criteria zullen hierbij beoordeeld worden: relevante ervaring en opleiding, motivatie en voeling met de job. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

De selectieproeven zullen doorgaan op donderdag 23 januari 2020 in de voormiddag. Je zal op maandag 20 januari gecontacteerd worden via mail.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be