Zoek je een rustige studieplek? Dan bieden wij misschien een oplossing

maandag 6 januari 2020

Is er thuis teveel afleiding om je te concentreren op je boeken? Dan zijn het oud gemeentehuis, Station M., de bibliotheek, foyer Schouwburg Rex en ecocentrum De Goren mogelijke oplossingen. We wensen je alvast veel succes met je examens!

> Bibliotheek, Molenhoekstraat 2

Naast twee afzonderlijke studieruimtes op de eerste verdieping mogen studenten tijdens de openingsuren ook gebruikmaken van de vrije zitplaatsen doorheen de bibliotheek op het gelijkvloers en op de eerste verdieping in de leeszaal.

Wifi is beschikbaar. Aanmelden is niet nodig. Er is een koffieautomaat waar je voor 0,50 euro een warm drankje kan nemen (koffie, chocomelk, soep, thee).

> Foyer Schouwburg Rex, Smallestraat 2

Ook Cultuurcentrum ’t Getouw biedt jongeren een studieplek aan in de RElaX, de foyer in Schouwburg Rex (Smallestraat 2). Je bent er welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Er is Wifi beschikbaar. Meld je bij de balieverantwoordelijke alvorens een plaatsje te zoeken in de foyer.

> Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71

Best informeer je vooraf of er plaats is, zo maak je de verplaatsing niet voor niks. Meld je bij aankomst aan aan de balie. Medewerkers tonen je dan de vrije plaatsen. De Lijn voorziet een regelmatige busverbinding met het ecocentrum dankzij de Centrum Express. Raadpleeg de dienstregeling via www.delijn.be.

• Het aantal plaatsen is afhankelijk van de bezetting door vergaderingen.
  • Enkel tijdens de openingsuren (maandag tot en met vrijdag: 8.30 – 16.30 uur).
  • Wifi is beschikbaar.

> Station M., Voogdijstraat 9

Wees welkom in Station M. om te studeren, georganiseerd door Jeugdhuis Tydeeh. Je kan ter terecht van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur. In het weekend kan je de sleutel vragen bij Jan of Elien van Tydeeh, Rivierstraat 8. Zet koffie of thee voor 1 euro, speel een spelletje pingpong of lees, hang, lig in onze zetels.

> Oud gemeentehuis/dienst toerisme, Markt 1a

Tijdens de openingsuren van de dienst toerisme kan je ook terecht in het oud gemeentehuis, 1ste verdieping. Wifi is beschikbaar. Best informeer je vooraf of er nog plaats is, want er zijn maar vier plaatsen beschikbaar. Raadpleeg hier de openingsuren.

Meer info:

> bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be

> Cultuurcentrum ’t Getouw (foyer Schouwburg Rex), 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be

> ecocentrum De Goren, 014 81 66 07, info@ecocentrum.be

> Jeugdhuis Tydeeh, 014 32 12 83, info@tydeeh.be