Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur roept handelaars op om gratis deel te nemen aan Molse Metten

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 3 januari 2020

Dankzij de ondersteuning van het gemeentebestuur kunnen handelaars van het Centrum op zondag 17 mei gratis deelnemen aan ‘Molse Metten’. Deelnemende handelaars moeten dus geen 50 euro meer betalen. Nu de bijdrage wegvalt, hoopt het gemeentebestuur dat meer handelaars zullen deelnemen aan het event. Een goede samenwerking tussen vzw Mol Metten, het gemeentebestuur en de handelaars draagt zeker bij tot een verbetering en een sterker ‘Molse Metten’. Wel of niet deelnemen? Vul uiterlijk op 17 maart het e-formulier in op www.gemeentemol.be/handelaarsopmolsemetten.

Voor handelaars en horeca-uitbaters biedt Molse Metten met zijn 10.000 bezoekers tal van kansen om hun zaak extra in de kijker te zetten en ons handelscentrum te promoten. Door samen te werken maken we van Molse Metten een jaarlijks terugkerend topevenement waar Mollenaars maar ook bezoekers uit de verre omgeving naartoe komen!

Al dan niet deelnemen? Laat het weten!

Vzw Mol Metten wil zo snel mogelijk weten welke handelaars en horeca-uitbaters wel of niet deelnemen. Vul daarom uiterlijk op 17 maart het e-formulier in op www.gemeentemol.be/handelaarsopmolsemetten. Je kan kiezen uit drie formules. Reageer je niet voor de deadline, dan gaan we ervan uit dat je winkel gesloten is en je dus niet deelneemt (optie 3).

  1. Open én deelname

Je winkel is open én je richt de openbare ruimte voor jouw winkel in met een aantrekkelijke verkoopstand. In dat geval plaatsen we géén externe kraam voor jouw winkel. Dankzij jouw deelname versterken we het marktparcours en vergroten we de aantrekkingskracht van het evenement.

  1. Open, maar géén deelname

Je winkel is open, maar je richt de openbare ruimte voor jouw winkel niet in. Je verkoopt dus alleen in je winkel. In dat geval plaatsen we wel een externe kraam voor jouw winkel. Anders krijgen we een te grote onderbreking in ons marktparcours, wat Molse Metten minder aantrekkelijk maakt. Wel houden we de toegang tot je winkel vrij (twee meter doorgang).

  1. Niet open, géén deelname

Je winkel blijft die zondag gesloten. We plaatsen een marktkraam voor je winkel. Ook de toegang wordt niet vrijgehouden. We streven naar een zo sterk mogelijk marktparcours.

 

Wat is Molse Metten?

Molse Metten is een uniek evenement waarbij het Centrum wordt ingenomen door tientallen gevarieerde marktkramen en animatiestands. We organiseren verschillende markten op verschillende locaties. Als handelaar krijg je de kans om letterlijk en figuurlijk met jouw product naar buiten te komen.

Meer info:

> vzw Mol Metten, Etienne Luyten, 0471 69 42 56, luyten.etienne@skynet.be

> dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be