Wat bied jij als handelaar van het Centrum extra aan op schrikkeldag? Doe mee!

Schrikkel niet
vrijdag 3 januari 2020

Doe jij als handelaar van het Centrum op zaterdag 29 februari mee met onze actie ‘Schrikkelshoppen’? Met een uitgebreide communicatiecampagne lokken we zoveel mogelijk shoppers naar ons handelscentrum. Om te slagen in dit opzet, bieden de deelnemende handelaars op deze extra dag … een leuk extraatje. Deze organisatie verloopt in samenwerking met de handelaarsvereniging en geldt voor het werkingsgebied van de handelaarsvereniging.

Doe mee en geef voor 17 januari jouw extraatje door via www.gemeentemol.be/schrikkelshoppen en zorg samen met je collega’s voor een succesvolle shopzaterdag! Deelname is volledig gratis, met uitzondering van het extra voordeel dat je jouw klanten of bezoekers aanbiedt.

Waarom?

De vierjaarlijkse schrikkeldag valt dit jaar op zaterdag, een unieke gelegenheid om ons handelscentrum extra te promoten. Samen met jou willen we onze talrijke shoppers op deze unieke dag extra belonen met … iets naar jouw keuze:

• Een gratis tasje koffie
  • Een fikse koppelkorting
  • Een gratis gadget bij aankoop of bezoek
  • Extra punten op de klantenkaart

Niets is te gek om van de Schrikkeldag een topdag te maken! We hopen op een indrukwekkende lijst met talrijke deelnemers en leuke extra’s.

Uiteraard zullen we de lijst van deelnemers en extra’s intensief gebruiken tijdens onze promocampagne voor de actie. Als deelnemer ontvang je hiervoor in de loop van februari nog het nodige promomateriaal.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 60, communicatie@gemeentemol.be