Gemeentebestuur zoekt technisch hoofdassistent wasbeheer

vrijdag 3 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (80%) technisch hoofdassistent wasbeheer, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D4-D5 voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 19 januari 2020. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Hou je van kleine, maar vooral grote wasjes? Laat je de dienst graag goed draaien? Wij hebben de geknipte job voor jou! Als enthousiaste hoofdassistent ben je het aanspreekpunt van de dienst wasbeheer. Je zorgt ervoor dat zowel de bewoners als personeel van het woonzorgcentrum netjes voor de dag komen. Je ondersteunt de medewerkers, zodat er dag na dag topkwaliteit neergezet wordt. Je werkt in een wisselend uurrooster.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

Minimaal twee jaar relevante beroepservaring aantonen. Dit zal beoordeeld worden aan de hand van je curriculum vitae. Voor deze functie kan onder andere volgende ervaring als relevant worden beschouwd:

• Ervaring in het coachen van medewerkers
  • Ervaring in het organiseren/plannen van de werkzaamheden van een team
  • Ervaring in een dienst wasbeheer

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, praktische en mondelinge proef.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 19 januari 2020 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae via per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be