Stop je mee met roken? Mol, Balen, Dessel en Retie stoppen opnieuw in 2020!

maandag 23 december 2019

Ben jij een roker? Kom dan op maandag 2 maart om 19.30 uur naar de infosessie over stoppen met roken in de Raadzaal in ’t Getouw en ga samen met ons de uitdaging aan! Mol, Balen, Dessel en Retie stoppen na de zomer samen. Verschillende tabakologen staan klaar om je te begeleiden. In acht sessies verspreid over vier maanden geraak je al een stap dichter bij een gezond, rookvrij leven. Graag meer info? Kom vrijblijvend langs op één van de infosessies en schrijf je in voor 5 maart!

Als deelnemer aan het rookstopprogramma kies je zelf hoe je de uitdaging aangaat. Individueel, in groep, met of zonder hulpmiddelen,… alles is mogelijk. De tabakologen werken samen met apothekers en dokters om je zo goed mogelijk te kunnen helpen

Infosessies
Zowel in Mol, Balen als in Dessel en Retie geven de tabakologen een vrijblijvende infosessie:

1. Mol: maandag 2 maart, 19.30 in de Raadzaal in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
  2. Balen: dinsdag 3 maart, 19.30 uur in De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1
  3. Dessel: woensdag 4 maart, 19.30 uur in de refter van gemeentelijke basisschool De Kangoeroe, Lorzestraat 37
  4. Retie: donderdag 5 maart, 19.30 uur in GC Den Dries, Kerkhofstraat 37

Kan je als Mollenaar niet aanwezig zijn op 2 maart? Geen probleem. Je mag in Balen, Dessel of Retie de infosessie ook mee volgen.

Inschrijven doe je voor 5 maart via het e-formulier.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be