Gemeentebestuur zoekt deskundige (digitale) publiekswerking

vrijdag 20 december 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige (digitale) publiekswerking, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 19 januari 2020. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier, via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Heb jij een passie voor cultuur die je graag aan anderen wil doorgeven? Ben je creatief en beschik je over de nodige overtuigingskracht? Ga aan de slag als deskundige publiekswerking.

Als deskundige (digitale) publiekswerking maak je deel uit van onze afdeling cultuur die bestaat uit de bibliotheek, het gemeentelijk archief, het Jakob Smitsmuseum en Cultuurcentrum ‘t Getouw. Je speelt een proactieve rol in de publiekswerking van de bibliotheek en het Jakob Smitsmuseum. Je co√∂rdineert zelfstandig publieksprojecten voor de afdeling cultuur.

Samen met je collega’s werk je mee aan de digitale strategie van onze organisatie. Je vertaalt digitale evoluties op een duurzame en kwalitatieve manier naar de museale context en de bibliotheekwerking.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (schaal B1-B2-B3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas, voordelenplatform benefits at work
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een flexibel uurrooster
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 19 januari 2020 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma. Dit bezorg je op volgende manier:

• Bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of
  • via mail aan vacature@gemeentemol.be (maak je mail niet groter dan 10 Mb) of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

We leggen ook een wervingsreserve aan.

Als je voldoet aan de voorwaarden, nodigen we je op 31 januari uit voor de schriftelijke proef. De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke en mondelinge selectieproef en een psychotechnisch onderzoek voor de kandidaat met de beste score op de schriftelijke en mondelinge selectieproef.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be