Gemeentebestuur zoekt teamleider meestergast groen en openbare netheid

vrijdag 20 december 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds teamleider meestergast groen en openbare netheid, in statutair dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Solliciteren kan tot en met 19 januari 2020. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier, via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als teamleider meestergast groen en openbare netheid ben je verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ondersteuning van de verschillende teams van onze sectie groen en openbare netheid. Je geeft rechtstreeks leiding aan de ploegbazen en volgt externe partners op in functie van de technische uitvoering van het onderhoud en vernieuwing van het openbaar domein.

Je bent ambassadeur van je sectie en je vervult een brugfunctie tussen jouw verschillende teams, andere leidinggevenden binnen de afdeling en medewerkers van andere diensten.

Je geeft situationeel leiding en hebt aandacht voor de waarden van onze organisatie en een open feedbackcultuur. Je bent een goede communicator en bemiddelaar.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris (schaal C1-C2-C3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, vrijetijdspas, voordelenplatform benefits at work
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een flexibel uurrooster
  • Een filevrij te bereiken werkplaats in een groene omgeving
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 19 januari 2020 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae, een kopie van je rijbewijs en een kopie van het gevraagde diploma. Dit doe je op volgende manier:

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

Als je voldoet aan de voorwaarden, nodigen we je op 31 januari uit voor de selectieproeven.

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be