Gemeentebestuur legt wervingsreserve administratief assistenten D-niveau aan

vrijdag 20 december 2019

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van 3 maanden voor administratief assistent, niveau D, salarisschaal D1-D3. Solliciteren kan tot en met 3 januari 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website

Als administratief assistent zorg je voor een veelheid aan uitvoerende administratieve taken en andere uitvoerende taken ter ondersteuning van de afdelingen. Je biedt dienstverlening aan interne en externe klanten.

Er worden wervingsreserves aangelegd voor volgende administratieve functies:

• Administratief assistent gebouwen
  • Administratief assistent cultuur
  • Administratief assistent evenementen
  • Administratief assistent burgerzaken en bevolking
  • Administratief assistent GIS
  • Administratief assistent milieu en groen
  • Administratief assistent samenlevingsopbouw
  • Administratief assistent dienstverlening
  • Administratief assistent communicatie
  • Administratief assistent ruimte

Voorwaarden

Je moet slagen in de selectieprocedure, die bestaat uit een cv-screening en mondelinge proef.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 3 januari 2020 door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae aan ons te bezorgen. Dit doe je op volgende manier:

Vermeld duidelijk voor welke wervingsreserve je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Als je voldoet aan de voorwaarden, nodigen we je op 17 januari 2020 uit voor de selectieproeven.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be