Mol, dé plezantste gemeente in de Kempen!

donderdag 12 december 2019

Wat wij al lang wisten, is nu nog maar eens bevestigd… Mol is dé plezantste gemeente in de Kempen! Afgelopen jaar doken correspondenten van Het Nieuwsblad in het stads- en dorpsleven van Vlaanderen om uit te zoeken wat het leven in de Vlaamse steden en gemeente zo plezant maakt. Uit de resultaten blijkt dat onze gemeente met een score van 7,95/10 zich dé plezantste gemeente in de Kempen mag noemen. Iets waar we uiteraard enorm trots op zijn, maar wat te danken is aan de vele vrijwilligers, verenigingen en Mollenaars die van Mol een MooiMol maken! Ontdek alle scores op nieuwsblad.be/plezant.

In het onderzoek eindigde Mol in Vlaanderen op de 27ste plaats van 300 gemeentes en steden met een score van 7,95 op 10! Vooral op vlak van ‘waardig ouder worden’ doet ons gemeente het ontzettend goed en komen we als beste in Vlaanderen uit de test. Wie plezant ouder wil worden, moet dus in Mol zijn.

Maar ook de scores van andere thema’s die in het onderzoek aan bod kwamen, bewijzen we dat Mol deze titel verdient.

Onderverdeeld ziet dat er zo uit:

• Feest: 9/10
  • Winkelen: 3,8/10