Naar inhoud
Gemeente Mol

Leerlingen en leerkrachten vieren verjaardagsfeest ‘100 jaar school’ Ezaart

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 3 december 2019

School Ezaart bestaat 100 jaar en pakt dit schooljaar uit met een heus feestprogramma. Eén van de activiteiten was het verjaardagsfeest ‘100 jaar school’ op maandag 2 december. Speciaal voor deze gelegenheid trokken zowel leerlingen als leerkrachten kledij aan van 100 jaar geleden en was de school mooi versierd in het thema ‘100 jaar’.

Het feest startte ’s morgens met een kort toneeltje gebracht door enkele leerkrachten. Daarna zong iedereen uit volle borst het feestlied speciaal gemaakt voor 100 jaar school. Hierop volgden tal van activiteiten rond het thema ‘100’. ’s Middags was het smullen geblazen van heerlijke hotdogs. In de namiddag werden de activiteiten weer verdergezet. In de late namiddag opende dan het buffet met lekkere cake gebakken door de ouders. Na een woordje door de directie mochten ook de (groot)ouders mee luisteren naar het feestlied.

Tentoonstelling ‘100 jaar school Ezaart’

Nog tot en met zondag 8 december loopt in de kapel van Ezaart (Ezaart 146a) de tentoonstelling ‘100 jaar school Ezaart’. In deze kapel vonden 100 jaar geleden de eerste lessen plaats. Je kan deze speelse, interactieve tentoonstelling nog bezoeken op zaterdag 7 en zondag 8 december van 14 tot 17 uur. De toegang is gratis.

Meer info: gemeentelijke basisschool Mozawiek (Ezaart), 014 31 50 99, directie.gbsmozawiek@gemeentemol.be