Naar inhoud
Gemeente Mol

Kerst in Mol: heel wat te beleven tijdens de feestdagen!

Kerstmarkt
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 9 december 2019

Tijdens de drie laatste weekends van december zorgt een goed gevuld programma voor een gezellige kerstsfeer in het Centrum. Élk weekend kan je op zondag extra kerstinkopen doen van 13 tot 18 uur, op 21 en 22 december ben je welkom op de vernieuwde Kerstmarkt en je geniet op 28 december in de vroege avond van een heuse Tractor Kerstrun.

Ook dit jaar steken het gemeentebestuur en de handelaars van het Centrum de handen uit de mouwen. We zorgen weer voor gezellige feestdagen vol animatie! 

Kerstmarkt
Op zaterdag 21 en zondag 22 december ben je welkom op de Kerstmarkt. De parking aan ’t Getouw wordt omgetoverd tot een warme plek met verschillende lekkernijen en leuke spulletjes, uitgestald in houten chalets. Op zaterdag openen verenigingen, handelaars, creatievelingen en foodtrucks de kraampjes van 12 tot 22 uur. Zondag starten we om 12 uur en sluiten we de kerstmarkt af om 19 uur.

Shoppen op zondag
Ook de winkels in het handelscentrum doen een extra inspanning en openen de deuren op zondag 14, 21 en 28 december van 13 tot 18 uur. De kerstman vrolijkt met z’n kerstelfjes, sneeuwpoppen, onze kerstmollen en live muziek het geheel extra op!

Tractor Kerstrun
Op zaterdag 28 december trekken feestelijk versierde tractoren door het Centrum omstreeks 17 uur. De indrukwekkende stoet waaide over naar #MooiMol en belooft een groot spektakel te worden.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be