Tijdelijke verkeersmaatregelen ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ op 13 december

dinsdag 10 december 2019

Voor ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ wordt op vrijdag 13 december een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. De maatregelen gelden vanaf 17.30 uur tot middernacht. Jaarlijks lokt dit evenement heel wat bezoekers naar het Zilvermeer.

Volgende tijdelijke verkeersmaatregelen gelden op vrijdag 13 december van 17.30 uur tot middernacht:

• Snelheidsbeperking tot 30 km/uur in de Zilvermeerlaan, van brug Sluis tot ingang Port Aventura.
  • Doorgangsverbod voor fietsers in de Zilvermeerlaan, van onderaan brug Sluis tot ingang Port Aventura. Aangepaste omleiding voorzien langs fietspad Kanaalplas.
  • Parkeren op de vrije berm/fietspad wordt toegestaan in de Zilvermeerlaan, vanaf boog Zilvermeer tot ingang Port Aventura, op voorwaarde dat de parkings 1 en 2 (langs de Zilvermeerlaan) volledig volzet zijn. Parkeerstewards begeleiden de bezoekers naar hun parkeerplaatsen.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be