Kinderopvang nodig tijdens kerstvakantie? Online reserveren vanaf 30 november

donderdag 28 november 2019

Heb jij op 23 en 24 december en op 2 en 3 januari (kerstvakantie) kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 30 november, 9 uur, kan je online reserveren. Van 25 december tot en met 1 januari zijn de kinderclubs gesloten en is er geen opvang voorzien. Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang tijdens de kerstvakantie verloopt via het online reservatiesysteem ‘i-School’.

De termijn voor inschrijving en annulatie:

• voor 23 en 24 december loopt tot vrijdag 20 december om 11 uur
  • voor 2 en 3 januari loopt tot dinsdag 24 december om 11 uur

De opvang tijdens de kerstvakantie vindt plaats:

• - In kinderclub Krekeltje, Molderdijk 27 voor kinderen van geboortejaar 2015 en vroeger.
  • - In het ‘Hommeltje’, kinderclub Windekind, Beukenbosstraat 15, voor kinderen van geboortejaar 2015 en later.

Hiervoor gelden volgende afspraken:

• Je kan vanaf zaterdag 30 november om 9 uur reserveren.
  • Je reserveert per kind en per opvangmoment via het online reservatiesysteem ‘i-School’.
  • Je vermeldt telkens het vermoedelijke breng- en ophaaluur.
  • Voor het toekennen van de plaatsen volgen we de chronologie van reserveren.
  • Als je kind op de reservelijst staat, is het niet ingeschreven en kunnen we je kind die dag niet opvangen.
  • Annuleren? Je kan annuleren. Mogelijk wordt hiervoor een reserveringsbijdrage aangerekend.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang, 014 33 15 72, bkomol@gemeentemol.be