Naar inhoud
Gemeente Mol

Brochure sportactiviteiten januari-juni 2020 vanaf 3 december op gemeentemol.be

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 28 november 2019

De brochure van de sportdienst met hierin het programma ‘januari – juni 2020’ staat vanaf 3 december online op www.gemeentemol.be/sport. De papieren versie ligt op 9 december in de rekken. De inschrijvingen starten op maandag 9 december om 19 uur zowel online als ter plaatse op het sportsecretariaat, Rode-Kruislaan 20.

In de sportbrochure kom je alles te weten over de wekelijkse sportlessen, sportinitiatiedagen en sportkampen voor kinderen en volwassenen. Ook informatie over de sportaccommodatie in sportcentrum Den Uyt, de openingsuren en de tarieven vind je hierin terug. Of lees meer over een aantal gemeentelijke gezondheidsinitiatieven.

Inschrijven? Maak alvast een account aan!

Om online in te schrijven voor de sportactiviteiten heb je een wachtwoord en gebruikersnaam nodig. Deelnemers die al geregistreerd zijn in het inschrijvingsprogramma door bijvoorbeeld deel te nemen aan een sportactiviteit van de vorige lessenreeksen of aan Grabbelpas, kunnen hetzelfde paswoord gebruiken. Heb je deze nog niet, surf dan naar www.gemeentemol.be/sport > online inschrijven sportactiviteiten, en meld je aan als nieuwe gebruiker.

Meer info: sportactiviteiten, 014 33 05 14, sportactiviteiten@gemeentemol.be