Naar inhoud
Gemeente Mol

Laatste kans om mee te denken over toekomst school Ezaart en Heidehuizen

talk-4525725_1280
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 26 november 2019

Nog tot en met vrijdag 29 november krijg je de kans om mee te denken over de toekomst van gemeentelijke basisschool MozaWiek. Krijgen onze oudste leerlingen een tienerschool in Heidehuizen? Of maken we voor onze kleinste kleuters een apart schooltje in Heidehuizen? Hoe denk jij over de toekomst deze school? Alle ideeën zijn welkom. Grijp je kans en geef je mening via www.gemeentemol.be/toekomstmozawiek.

Na de denkavonden met ouders en leerkrachten in de school van Heidehuizen en Ezaart, krijgt nu iedereen de kans om online z’n mening te geven. Het doel is om de nieuwe toekomstplannen vanaf schooljaar 2021-2022 in te voeren.

Situatieschets
Via www.gemeentemol.be/toekomstmozawiek kom je terecht op een online platform. Aan de hand van een presentatie en een korte tekst informeren we je over de situatie van school MozaWiek en de problemen die dit momenteel met zich meebrengt. Wie graag meer informatie wenst, is welkom op de school.

Bestaande en nieuwe ideeën
Wat zijn de opties voor de toekomst? Uit de denkavonden verzamelden we al verschillende ideeën. Je kan reageren op deze ideeën of zelf nieuwe ideeën posten. Alle suggesties zijn welkom.

Analyse ideeën en beslissing
Na het afronden van de online bevraging maken we een grondige analyse van alle ideeën. We bekijken de haalbaarheid van de ideeën en bespreken het resultaat hiervan op het college van burgemeester en schepenen. Dit participatietraject zorgt ervoor dat we een onderbouwd standpunt kunnen innemen. Nadien communiceren we over de genomen beslissing.

Meer info: gemeentelijke basisschool MozaWiek, 014 31 50 99, directie.gbsmozawiek@gemeentemol.be