Academie voor Beeldende Kunsten zoekt ICT-coördinator

vrijdag 15 november 2019

De Academie voor Beeldende Kunsten is dringend op zoek naar een ICT-coördinator. Je wordt aangesteld voor twee uur per week, dit komt overeen met 80 uur voor het ganse schooljaar. Deze uren kunnen gebundeld en projectmatig ingezet worden. Als ICT-coördinator sta je in voor het pedagogische en/of technisch ICT-beleid in de academie en ontwikkel je mee de ICT-visie afgestemd op het Artistiek Pedagogisch Project. Concreet betekent dit dat je enerzijds instaat voor de praktische werking en opvolging van het ICT-gebeuren (helpdesk) en anderzijds meedenkt en -werkt aan de uitbouw en het beheer van een intern digitaal platform. Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je sollicitatiebrief, curriculum vitae en diploma naar directieabk@gemeentemol.be. De directie doet een selectie op basis van ervaring en gesprekken.

Meer info: Academie voor Beeldende Kunsten (Markt 24), 014 33 07 96, directieabk@gemeentemol.be