Naar inhoud
Gemeente Mol

Toegang tot ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ enkel met vooraf besteld ticket!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 11 november 2019

Enkel wie een ticket heeft, krijgt op vrijdag 13 december toegang tot het evenement ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’. Nog geen ticket besteld? Doe het dan voor 2 december en geniet van het voordeeltarief (4 euro). Ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar moet je vooraf bestellen. De dag zelf worden ter plaatse geen tickets meer verkocht.

‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ is een feeërieke winterwandeling van ongeveer 3 kilometer langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. Voor de gelegenheid is het hele parcours, dat door het domein loopt, sfeervol verlicht met lampjes, vuurmanden en allerlei klank – en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, betoverende livemuziek en nog veel meer. Warm gezellig op met een lekker hapje en drankje.

 

Tickets

  • Vroegboektarief (aankoop tot en met 1 december): 4 euro
  • Normaal tarief (aankoop vanaf 2 december): 6 euro
  • Kinderen -6 jaar: gratis

 

Bestel hier je tickets.

 

Praktisch

De toegang tot Wintersfeer is voorzien langs de ingang via Zilvermeerlaan 2. Starten kan tussen 18 en 21 uur. Kleed je warm aan en kom met stevige stappers naar het Zilvermeer. Je viervoeter is welkom, maar houdt mogelijk niet zo van de drukte. De wandeling is ook geschikt voor rolstoelgebruikers via een aangepaste route. Het evenement eindigt om 23 uur.

 

Meer info: www.zilvermeer.be