Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

donderdag 31 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week) in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur (drie maanden met kans op verlenging) voor een spoedige indiensttreding. We leggen een werfreserve aan. Interesse? Stuur ten laatste op 15 november 2019 je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen.

Je bent in het bezit van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs)
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Stuur ten laatste op 15 november 2019 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae;
  • een kopie van het gevraagde diploma (verplicht)

bij voorkeur via e-mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen. Bezorg een uittreksel uit het strafregister (model 2) tijdens het sollicitatiegesprek.

Je ontvangt tijdig een uitnodiging voor een mondeling selectiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be