1. Nog klein deel Zuiderring en beperkt binnengebied afgesloten voor verkeer

vrijdag 18 oktober 2019

Na het ongeval op de Zuiderring is het momenteel nog zeer druk op de Kiezelweg en de Postelsesteenweg, maar deze wegen zijn wel open. Zij dienen als omleidingsweg. Alleen het stukje Zuiderring waar de lekke tankwagen staat, is nog afgesloten. Zie kaartje. Dat geldt ook voor een beperkt binnengebied (Haagdoornstraat, Hulststraat, Hazelaarstraat). Best vermijd je ook de Zuiderring al vanaf de Molderdijk. Het is er bijzonder druk met een file die bijna tot aan de Toemaathoek staat. Je kan dan beter richting het Centrum of Balen rijden.

Het gemeentelijke rampenplan is op dit moment opgeheven. Uiteraard wordt het incident verder operationeel opgevolgd door de hulpdiensten ter plaatse.

We danken alle inwoners voor het begrip omtrent de genomen voorzorgsmaatregelen.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be