Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk

donderdag 17 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt een maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband voor bepaalde duur, niveau B. Het gaat over een snelle indiensttreding. Solliciteren kan tot en met 3 november 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben jij een maatschappelijk werker in hart en nieren? De wereld verbeteren, dat is altijd jouw droom geweest. Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk werker die ervoor zorgt dat het recht op maatschappelijke dienstverlening verzekerd is om inwoners van onze gemeente in staat te stellen om:

• een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid,
  • om te gaan met problemen en verstoringen in het functioneren binnen hun sociale omgeving,
  • hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren.

Het is een 4/5e contract dat loopt tot en met 31 januari 2020.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk werk of een daarmee gelijkgesteld diploma, ofwel een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma;
  • EN in het bezit zijn van rijbewijs B.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 3 november 2019 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae;
  • een kopie van het gevraagde diploma;
  • een kopie van je rijbewijs;

via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 6 november 2019.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be