Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur organiseert openbare houtverkoop op donderdag 21 november 2019

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 17 oktober 2019

Het gemeentebestuur verkoopt tien loten hout. De openbare verkoop vindt plaats op donderdag 21 november om 16.30 uur in ’t Getouw, zaal 3, Molenhoekstraat 2. De toewijzing gebeurt aan de hoogste bieder met inschrijvingen onder gesloten omslag. Geïnteresseerden kunnen de goederen bezichtigen op de gemeentelijke stapelplaats Drill (Kruisven) op dinsdag 12, donderdag 14 en vrijdag 15 november tussen 9 en 15 uur.

 

Hoe een geldig bod indienen?

  • Download hier het inschrijvingsformulier of vraag het formulier bij het bezichtigen van de loten.
  • Steek het ingevulde inschrijvingsformulier in een omslag met daarop het lotnummer, het geboden bedrag en je contactgegevens.
  • Vermeld op de omslag: verkoop loten hout + het lotnummer waarop je biedt.
  • Geef de omslag af tijdens de openbare verkoop op donderdag 21 november in ’t Getouw, zaal 3. Of stuur voorafgaand aan de opening je bod in een tweede omslag via de post naar: College van burgemeester en schepenen, dienst aankoop en aanbestedingen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, met vermelding ‘verkoop loten hout + het lotnummer’. Wij contacteren je achteraf indien een lot aan jou werd toegewezen.
  • Je kan per lot afzonderlijk inschrijven, maar je mag ook bieden op verschillende loten samen (iedere bieding in aparte envelop af te leveren).
  • Na opening bieding kan de betaling meteen gebeuren met bancontact in ’t Getouw.
  • Voor het afhalen van de goederen maak je best telefonisch een afspraak op het nummer 014 33 07 77. De goederen moeten voor vrijdag 6 december afgehaald worden. Dit kan enkel mits voorleggen van het betalingsbewijs.

Meer info:

> aankoopdienst, 014 33 09 30, aankoopdienst@gemeentemol.be

> uitvoeringsdienst, Jolien Vandromme, 014 33 08 00, jolien.vandromme@gemeentemol.be