Prijzen Jeugdwerk Awards uitgereikt op stijlvol galabal

maandag 14 oktober 2019

Op vrijdag 11 oktober reikte het gemeentebestuur voor het eerst de Jeugdwerk Awards uit. Op het stijlvolle gala kreeg het Openluchtbal de officiële titel van beste fuif, werd Hilde Zels gekroond tot beste hulp van buitenaf, ontving Jorien Ouderits de hoofdprijs als jeugdverdienste terwijl Ilke Goris in de prijzen viel als beste nieuwkomer. Tot slot werd Honkbal van district Mol en Gewest Zilato geselecteerd als leukste event.

Personen of verenigingen binnen het jeugdwerk in de bloemetjes zetten, dat is het doel van deze Jeugdwerk Awards. Een geslaagd opzet zo blijkt, want er werd massaal gestemd op de genomineerde activiteiten en personen. Deze stemming bepaalde in combinatie met de beoordeling van de jury welke personen of activiteiten de hoofdprijzen wegkaapten.

Beste Fuif

1. Openluchtbal
  2. Streetlight
  3. Fluoparty

Hulp van buitenaf

1. Hilde Zels (Chiro Wezel): Hilde zet zich al 41 jaar in als verantwoordelijke van de fantastische kookploeg voor de jaarlijkse bivak van Chirojongens Wezel. Naast kok van de overheerlijke maaltijden is ze altijd een luisterend en troostend oor voor iedereen.
  2. Sabine Vansant (Chiro Millegem)
  3. Kobe Caers (Oudleiding Scouts Ginderbuiten)

Jeugdverdienste

1. Jorien Ouderits (Hoofdleiding Chiro Millegem): Jorien is Chiro Millegem van kop tot teen! Ze zorgt ervoor dat onze vereniging draait als een geoliede machine. Zonder haar zou de Chiro nooit staan waar ze nu zijn!
  2. Marie Van De Vorst (Hoofdleiding KSA Mol)
  3. Lowie Stessens (Hoofdleiding Chiro Millegem)
  4. Bieke Mertens (Hoofdleiding Chiro Gompel)

Beste nieuwkomer

1. Ilke Goris: Ilke heeft enorm veel zin voor initiatief, is enthousiast en staat altijd met de glimlach klaar.

Leukste evenement

1. Honkbal - District Mol en Gewest Zilato