Zwemworkshops herfstvakantie voor kinderen van 5 tot 12 jaar

maandag 14 oktober 2019

Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen tijdens de herfstvakantie, van 28 tot en met 31 oktober, deelnemen aan mega-toffe workshops in het water. Elke dag vindt er in zwembad Vita Den Uyt een andere workshop plaats waaraan maximaal tien kinderen kunnen deelnemen. Ken jij waterratten met veel goesting om deel te nemen? Schrijf dan in vanaf 15 oktober, 10 uur. Dit kan online via webshopmol.recreatex.be of in sportcentrum Den Uyt.

Voor de workshops zijn bepaalde zwembrevetten verplicht. Bezorg bij inschrijving een kopie van het behaalde zwembrevet van je kind via sportactiviteiten@gemeentemol.be. Inschrijven kan tot twee dagen voor de activiteit. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt!

Maandag 28 oktober: zeemeerminzwemmen

Op een speelse manier kennis maken met het leven van een zeemeermin en zwemmen met een echte zeemeerminstaart.

• Leeftijd: 5-12 jaar
  • Deelnameprijs: 15 euro per kind
  • 50 m diploma noodzakelijk

Dinsdag 29 oktober: survivalzwemmen

Leer hoe je jezelf of iemand anders moet redden als je in een onverwachte situatie in het water terecht komt.

• Leeftijd: 8-12 jaar
  • Deelnameprijs: 6,50 euro per kind
  • 100 m diploma verplicht

Woensdag 30 oktober: workshop kajak

Leer tijdens deze workshop de basisprincipes van het kajak.

• Leeftijd: 8-12 jaar
  • Deelnameprijs: 6,50 euro per kind
  • 100 m diploma verplicht.

Donderdag 31 oktober: workshop waterpolo

Maak tijdens deze workshop kennis met de basisprincipes van waterpolo, de gebruikte technieken en speelse wedstrijdvormen.

• 8 tot 11 uur
  •  Leeftijd: 6-12 jaar