Gemeentebestuur legt wervingsreserve technisch hoofdmedewerker patrimonium aan

vrijdag 11 oktober 2019

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van drie maanden voor de functie van technisch hoofdmedewerker patrimonium, niveau C, salarisschaal C4-C5, voor mogelijke toekomstige vacatures in tijdelijk of statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 25 oktober 2019 via het online sollicitatieformulier op onze website.

Als technisch hoofdmedewerker ben je samen met de andere medewerkers van de afdeling patrimonium verantwoordelijk om de gebouwen van het gemeentebestuur in goede staat te houden, te verbeteren en/of volledig te vernieuwen.

Je zorgt samen met de deskundigen en experten voor een strategie om deze constructies in orde te houden. Je werkt zelfstandig plannen, meetstaten en bestekken uit en vraagt offertes aan om deze projecten te realiseren. Je staat eveneens in voor de opvolging van deze projecten.

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B
  • Minimaal twee jaar relevante beroepservaring kunnen aantonen. Dit zal beoordeeld worden aan de hand van je curriculum vitae. De selectiecommissie oordeelt hierover. Voor deze functie kan onder andere volgende ervaring als relevant worden beschouwd:
  • ervaring met voorbereiden van technische dossiers, uittekenen plannen, opmaken bestekken en meetstaten en calculatie
  • Ervaring hebben in functie van werfopvolging

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 25 oktober 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

• via mail aan vacature@gemeentemol.be  of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Voeg zeker ook een kopie van je rijbewijs toe aan je sollicitatie.  We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Als je voldoet aan de voorwaarden, nodigen we je op 7 november uit voor de selectieproeven.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be