Naar inhoud
Gemeente Mol

Kinderraad zoekt speelgoed en kleding voor speelgoed-/kledinggeefplein

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 15 oktober 2019

De kinderraad zoekt speelgoed en kleding voor het speelgoed-/kledinggeefplein dat plaatsvindt op 16 november in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Zijn jouw kinderen hun speelgoed en kleding ontgroeid? Maak er dan iemand anders blij mee! Breng het uiterlijk op 15 november (12 uur) binnen bij de jeugddienst, Markt 28. Wil je zelf een standje op het plein om je spullen uit te stallen? Schrijf dan ten laatste op 8 november in via jeugddienst@gemeentemol.be of bel 014 33 05 30.

Ieder kind heeft recht op speelgoed en kleding! Met het speelgoed-/kledinggeefplein wil de kinderraad extra focussen op kinderarmoede en alle kinderen de kans geven om te fijn te spelen in een toffe outfit!

 

Weggeven en uitkiezen

Het speelgoed en de kledingstukken die je weggeeft, moeten nog in goede staat zijn. Dus niet stuk, alles compleet, proper,… Op het speelgoed-/kledinggeefplein mag iedereen gratis speelgoed en kleding uitkiezen. Het speelgoed-/kledinggeefplein vindt plaats op zaterdag 16 november van 13.30 tot 17 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28.

 

Steun Rode Neuzen fonds

Tijdens het speelgoed-/kledinggeefplein zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar aan democratische prijzen. De opbrengst hiervan schenkt de Kinderraad aan het Rode Neuzen Fonds, een project dat jongeren mentaal sterker maakt. Wil je zelf een taart, cake of koekjes bakken die we op het speelgoed-/kledinggeefplein verkopen? Neem dan vooraf contact op met de jeugddienst.

 

Het speelgoed-/kledinggeefplein wordt georganiseerd door de kinderraad in samenwerking met de jeugddienst, Huis van het Kind, lokaal dienstencentrum in Ten Hove en Gezinsbond Jonge Gezinnen Mol.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be