Gemeentebestuur zoekt deskundige ontwikkelingssamenwerking

woensdag 9 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige ontwikkelingssamenwerking, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal  B1-B3 met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als deskundige ontwikkelingssamenwerking verleen je professionele ondersteuning aan projecten binnen je vakgebied. Je neemt zelf initiatieven om binnen het lokale bestuur en in de wisselwerking met vrijwilligers en de partners in het zuiden bij te dragen aan de realisatie van de internationale ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van een cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

In het bezit zijn van een rijbewijs B en affiniteit met de internationale ontwikkelingsdoelstellingen en met ontwikkelingssamenwerking strekt tot aanbeveling. Een basiskennis Frans en Spaans is een pluspunt.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische proef. De kandidaat met de beste totaalscore op de mondelinge en schriftelijke proef nodigen we uit voor de psychotechnische proef. De examens vinden plaats tussen 27 november en 20 december 2019.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Jonas Van Olmen (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 58).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op zondag 27 oktober 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen. Gelieve je mail niet groter te maken dan 10 Mb.

We leggen een wervingsreserve van twaalf maanden aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be