Gemeentebestuur zoekt dringend polyvalent administratief medewerkers

dinsdag 8 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers, niveau C, in contractueel dienstverband voor bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2019.

Ben jij een administratieve duizendpoot met zin voor initiatief en snel inzetbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Als polyvalent administratief medewerker zal je een veelheid aan verschillende uitvoerende, administratieve taken verzorgen ter ondersteuning van een departement, een afdeling of een persoon (personeelsdienst, uitvoeringsdienst, burgerzaken, …).

Samen met je collega’s sta je in voor een klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken. Dit kan gaan van onthaal, gegevens verwerken en inputten, schriftelijk en telefonisch klantencontact, klassement tot allerlei andere ondersteunende administratieve activiteiten. Je werkt vlot met de computer en leert snel nieuwe softwarepakketten aan. Je neemt initiatief en rapporteert spontaan aan je opdrachtgever. Je beschikt over een oplossingsgerichte stijl en een no-nonsense aanpak.

Naargelang de nood word je ingezet worden op een afdeling binnen een van onze departementen.

Op dit moment zoeken we dringend iemand voor een halftijds contract (19 uur per week). Er wordt daarnaast een wervingsreserve aangelegd voor toekomstige tijdelijke vacatures, zowel voor deeltijdse als voltijdse functies.

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Ons aanbod

• Een contract bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 16 oktober 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van je diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

bij voorkeur per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een CV-screening en een mondelinge selectieproef.

Cv-screening

Op basis van deze cv-screening wordt een eerste selectie gemaakt. De cv’s en sollicitatiebrieven zullen onder andere op basis van relevante ervaring en opleiding, een stabiele loopbaan, een correct taalgebruik en verzorgde opmaak beoordeeld worden.

Mondelinge selectieproef

Tijdens de mondelinge selectieproef wordt er gepeild naar je motivatie, competenties en verwachtingen. Deze leggen we dan naast de noden van de afdelingen en het uit te voeren takenpakket. Je moet minstens 60% halen om te slagen.

De mondelinge selectieproef vindt plaats op 22 oktober 2019 vanaf 13 uur (namiddag + avond).

Als je geselecteerd wordt op basis van de CV-screening, nodigen we je op 18 oktober 2019 via mail uit voor het selectiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be