Gemeentebestuur zoekt twee halftijdse technisch assistenten externe poetsdienst

donderdag 3 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee halftijdse technisch assistenten externe poetsdienst (salarisschaal D1-D3). Het gaat om contracten voor bepaalde duur (drie maanden) in contractueel dienstverband. Solliciteer zo snel mogelijk. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp om bij bejaarden thuis te poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen poetsen. Als halftijdse technisch assistent externe poets werk je enkel in de voormiddag.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen tot maximum 12 jaar
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Interesse?

Solliciteer zo snel mogelijk bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

We maken met jou een afspraak voor een sollicitatiegesprek op korte termijn.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be