Gemeentebestuur zoekt voltijds technisch assistent metser

vrijdag 4 oktober 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent metser, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 27 oktober.

Ben jij iemand waar wij op kunnen bouwen? Klinken de termen ‘verbanden en profielen’ als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als technisch assistent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene metsel- en kluswerken in het kader van onderhouds-, herstellings- en uitbreidingswerken binnen het gemeentelijk patrimonium.

Ervaring met bezetttingswerken is een pluspunt!

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Vaste uren
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• In het bezit zijn van rijbewijs B

EN

• In het bezit zijn van rijbewijs BE of het rijbewijs BE te behalen binnen een periode van één jaar gevolgd op de datum van indiensttreding.

Je moet slagen voor de selectieprocedure, die bestaat uit een praktische en mondelinge proef. De praktische proef vindt plaats op dinsdag 26 november.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 27 oktober 2019. Dit doe je:

of

Door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van jouw rijbewijs aan ons te bezorgen:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be