Kinderopvang nodig tijdens herfstvakantie? Online reserveren vanaf 5 oktober

donderdag 3 oktober 2019

Heb jij tijdens de herfstvakantie, van 28 tot en met 31 oktober, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 5 oktober, 9 uur, kan je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur). Op vrijdag 1 november, is er geen opvang voorzien. Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang tijdens de herfstvakantie verloopt via de online reservatiesoftware ‘i-School’.

De opvang tijdens de herfstvakantie vindt plaats:

• In kinderclub Krekeltje, Molderdijk 27 voor kinderen van geboortejaar 2015 en vroeger.
  • In het ‘Hommeltje’, kinderclub Windekind, Beukenbosstraat 15, voor kinderen van geboortejaar 2015 en later.

Hiervoor gelden volgende afspraken:

• Je kan vanaf zaterdag 5 oktober, 9 uur, reserveren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).
  • Je reserveert per kind en per opvangmoment via het online reservatiesysteem.
  • Je vermeldt telkens het vermoedelijke breng- en ophaaluur.
  • Voor het toekennen van de plaatsen volgen we de chronologie van reserveren.
  • Als je kind op de reservelijst staat, is het niet effectief ingeschreven en kunnen we je kind die dag niet opvangen.
  • Annuleren? Je kan annuleren tot de werkdag voor het opvangmoment (11 uur). Mogelijk wordt hiervoor een reserveringsbijdrage aangerekend.

Meer info: dienst buitenschoolse kinderopvang, 014 33 15 72, bkomol@gemeentemol.be